Easybend Single & Duo

 

 

3-6 gange så står materialet i den ønskede højde

EASYBEND SINGLE 90 & DUO 90
Håndværktøj til præcis bukning og formning af profil plader med vinkel i området fra 0 til 90 grader ved hjælp af firedobbelt system med ruller. Dette værktøj er let at betjene. Bøjningerne udføres manuelt, man bevæger værktøjet langs pladekanten og øger bøjningsvinklen trinvis. Bukning af plader i enhver længde. Singel 90 og Duo 90 skader ikke malede og coatede overflader. Det gør det muligt at danne forskellige afsnit profiler langs lige strækninger og på interne og eksterne krumninger. Justerbar arm med en skala muliggør indstilling af nødvendige længde af bukkede emner. Håndværktøjet er af meget høj kvalitet og robust udført i stål og alu.

Single 90 og Duo 90 er universel til at lave opkanter eller fremstille diverse profiler og buer på plane eller buede materialer. Opkanthøjden indstilles på 5-200 mm. Derefter føres pladematerialet ind mellem valsehjulene. Hjulene kører frem og tilbage og Easyline Single 90 og Duo 90 hæves ganske langsomt indtil der står en vinkel på 90°.

Easyline Single 90 er udrustet med 4 valsehjul og råder over en mere stabil fremføring – specielt ved udvendige buer.

Easyline Duo 90 er konstrueret til hurtigt og rationelt at fremstille opkanter på lange lige baner.  Den minder om Easyline Single 90, men råder over et yderligere sæt valsehjul og et håndgreb.

Easyline Single 90 og Duo 90  leveres desuden i en længere version med opkantshøjde indtil 350 mm.

Efter 3-6 operationer står materialet i den ønskede højde

Easybend Duo fås i 2 opkantshøjde 200mm og 350mm

Easybend Single fås i 2 opkantshøjde 200mm og 350mm

EKSTRAUDSTYR DOWNLOAD
  Datablad Easybend Duo/Single
   Manual Easybend Duo/Single