—-!!! NYHED TRYK HER !!!—–

NYT NYT FORHANDLING AF SCHECHTL MASKINER

 

 

 

 

 


Vores EASYLINE serie maskiner, består af pladesakse manuelle og motoriserede, bukkemaskiner, pladevalser, sikkemaskiner, smedehammmer, hjørneklipper manuel og motororiseret, blikkenslager værktøj, boremaskiner, slibemaskiner er rettet mod mindre reparationsværksteder,  blikkenslager værksteder/VVS mm. Vi tilbyder et komplet program, der dækker de fleste virksomheders behov indenfor bore/klippe/bukke/slibe/rundemaskiner med mere.Vi tilbyder en serie nøje udvalgte maskiner udvalgt på baggrund af de sidste over 20 års erfaring inden for pladebearbejdningsmaskiner. Nogle fra Østen og andre fra Europa. Alle vore maskiner er CE-godkendte. Vi har også en del special værktøj til blikkenslager samt vi køber og sælger også brugte maskiner.
Vi har stor erfaring i servicering og reparationer af pladebearbejdningsmaskiner, og vi ved hvor vigtig det er, at en maskine fungerer optimal, derfor er service meget vigtig for os, både før og efter køb af maskine.
Vigtig
Det vigtigste for os, er ikke bare at sælge en maskine, men at sælge den helt rigtige maskine, dermed får vi en tilfreds kunde. Derfor kan vi vejlede og rådgive.

pladesakse manuelle og motoriseredepladesakse manuelle og motoriserede