EASYBEND BUKKEMASKINER

SEKMENT-BUKKER MODEL S

KANTBUKKER MODEL EASYBEND S

Fås i 2 størrelser 1020/2,5mm og 1270/2mm
Kantbukker model S er en komplet serie af kraftige og veldimensionerede maskiner, som er specielt designet til den professionelle bruger. En kompakt, helsvejset konstruktion af meget høj kvalitet, hvor der er lagt særlig vægt på en enkel, ergonomisk rigtig betjening og minimal vedligeholdelse.

Endvidere er maskinerne konstrueret med fodbetjent tilspænding af overvangen, hvorved der opnås en særdeles enkel og hurtig arbejdsgang, idet begge hænder er fri til indstilling af bukkematerialet. Der er 25 mm udsparinger i under-, over- og bukkevanger til brug ved bukning af profiler med opbukkede sider.

LÆS MERE

Posted in bukke, Ikke kategoriseret | Leave a comment

FULD-SEKMENTERET BUKKER MODEL FLEX

Kantbukker model Flex er en serie af kraftige maskiner med fodbetjent tilspænding af overvangen. Alle model-ler er med indbygget vægtudligning på bukkevangen, hvilket sikrer en let og optimal betjening af maskinen ved maksimal belastning.

Flex serien er med segmentopdelt over-, under- og bukkevange til alle former for modsat- rettede bukninger og specialprofiler. Segmentstykkerne er med 5 mm spring i størrelsen, således de kan sammensættes til enhver dimension fra 25 mm op til den fulde arbejdslængde.

LÆS MERE

Posted in bukke, Ikke kategoriseret | Leave a comment

EASYBEND PRO

Posted in bukke, Ikke kategoriseret | Leave a comment

EASYBEND S100 FLADJERNSBUKKER

UNIVERSAL FLADJERNSBUKKER MODEL S100 Fladjernsbukker til kold og varm bukning af flad-, rund- og vinkeljern.  Leveres med vinkelskala, materialeanslag, og 4 bukkematricer.
Excentrisk tilspænding. Bukke vinkel op til 120 gr.

Høj præcision af bukning indenfor bukkeområdet.
Bred support flade sikrer en præcis operation.
Radius matricer giver mulighed for forskellige bukke radiusser. 

EKSTRA UDSTYR

DOWNLOAD

Datablad Easybend S100

Manual Easybend S100

VIDEO

Posted in bukke, Ikke kategoriseret | Leave a comment

Easybend Move sammenklappelig bukker m. rullesaks

BUKKEMASKINE MODEL EASYBEND MOVE 1150
Disse manuelle bukkemaskiner er beregnet til manuel bukning og skæring af metalplader og samtidig at overholde de af fabrikanten angivne parametre. Den opfylder også alle krav angående bukning i Zink pga. den radius slebne bukkeskinne. Maskinerne er lavet af stål af meget høj kvalitet og belagt med pulverlak. Alt tilbehør og mindre dele på enheden er beskyttet mod korrosion med zink belægning. Bukkemaskinen er konstrueret på en måde, der gør det muligt af justering af de enkelte dele. En sådan struktur tillader os at opnå en høj stivhed og pression bukkemaskinen. Bukkemaskinen er også udstyret med flere mekaniske betjeningselementer, såsom: Tryk af overvange, tryk og symmetri set-up mod den nedre bjælke. Under skæring af en metalplade, kan rullesaks efterlades på kanten af maskinen. Al mekaniske elementer af bukkemaskine er justeret 100% fra fa-brikken. Denne maskine er designet til at tage med i varebilen til byggepladsen, let at klappe sammen og tage med.

LÆS MERE

Posted in bukke, maskiner | Leave a comment

Easybend Stakes false tænger


EASYBEND STAKES (LUKKESÆT FOR TAGPROFILER)
Sættet består af to stakes som sammenfolder profiler i to arbejdsgange på en effektiv måde. Færdiggørelse af tagdækning bruges til at bøje de fælles plader vinklet søm i dobbelt, vertikal søm.

EKSEMPEL

EKSTRAUDSTYR DOWNLOAD
  Datablad Easybend Stakes
   Manual Easybend Stakes
Posted in bukke | Leave a comment

Easybend Single & Duo

3-6 gange så står materialet i den ønskede højde

EASYBEND SINGLE 90 & DUO 90
Håndværktøj til præcis bukning og formning af profil plader med vinkel i området fra 0 til 90 grader ved hjælp af firedobbelt system med ruller. Dette værktøj er let at betjene. Bøjningerne udføres manuelt, man bevæger værktøjet langs pladekanten og øger bøjningsvinklen trinvis. Bukning af plader i enhver længde. Singel 90 og Duo 90 skader ikke malede og coatede overflader. Det gør det muligt at danne forskellige afsnit profiler langs lige strækninger og på interne og eksterne krumninger. Justerbar arm med en skala muliggør indstilling af nødvendige længde af bukkede emner. Håndværktøjet er af meget høj kvalitet og robust udført i stål og alu.

LÆS MERE

Posted in bukke | Leave a comment

Easybend 10T rørbukker

EASYBEND RØRBUKKER MODEL 10T Rørbukker med 2 hastigheder 
for effektiv buk.

Hydraulisk rørbukker type 10T til bukning af gas- og vandrør.

Kapacitet ½” – 2”. Max. tryk 10 tons. Ombuk .til  90°

Inklusiv 6 bukkeklodser : 1/2” – 3/4” – 1” – 1 1/4” -1 1/2” – 2”

2 hastigheder

EKSTRAUDSTYR DOWNLOAD
  Datablad Easybend 10T
   Manual Easybend 10T
Posted in bukke, maskiner | Leave a comment

Easybend 180 Single & 180 Combo

EASYBEND SINGLE 180 & COMBO 180
Håndværktøj til pladebukning af kanter/omslag fra 90* til 180*. Dette værktøj er let at betjene. Bøjningerne udføres manuelt, man bevæger værktøjet langs pladekanten og øger trinvis bøjningsvinklen. Bukning af plader i enhver længde. Denne enhed skader ikke malede og coatede overflader.

Nem og problemløs betjening

Skal ikke indstilles

Nydeligt og regelmæssigt resultat

Ingen beskadigelse af lakerede overflader

Værktøjet kan bukke i al evighed!

LÆS MERE

Posted in bukke | Leave a comment